Prirodno je da se osoba koja razmišlja o varanju osjeća prilično izdaje zbog toga.

Većina muškaraca skočila bi u priliku da vara svoju djevojku, baš kao što bi i svaki drugi muškarac imao aferu, ali postoje neki dečki koji smatraju da je varanje pogrešno. Siguran sam da osjećaju da žena, čak i ako vara, i dalje treba biti sretna i to je unutarnja stvar koju on može riješiti samo on.

Problem s tim je što ne treba gledati na varanje zbog emocionalnog stanja svog ljubavnika. Ne biste trebali gledati da varate jer je vaš ljubavnik nesretan ili tužan. Umjesto toga, trebali biste biti u potrazi za varanjem jer je vaš partner previše opsjednut nečim i želi imati novog ljubavnika i vi ste savršen fit.

Kad varate, na to će utjecati samopoštovanje vašeg ljubavnika i ona će pomisliti da ne zaslužuje da vas imate i da ste trebali biti njezin ljubavnik svih ovih godina. Također će izgubiti samopouzdanje i sposobnost privlačenja drugog muškarca.

Ovdje morate shvatiti da bi vaše stvari trebalo biti u redu. Nikada ne možete osvojiti srce svog ljubavnika ako prvo ne dobijete svoje. Ako mislite da je ona labava i jednostavno vas neće smatrati dostojnom njene ljubavi, tada biste se trebali zaustaviti od varanja.

Možda vas jako voli, ali morate joj pokazati da vam je stalo do nje i da je volite. Inače ćete se možda osjećati ljubomorni i uskoro ćete se osjećati isto kao i njen ljubavnik, jer će te osjećaji natjerati da završite isto što i on.

Vaši postupci će imati velik utjecaj na vašeg ljubavnika i ako nastavite biti sebični, razmišljajući o sebi i onome što želite, tada biste trebali prestati raditi stvari koje će povrijediti vašeg ljubavnika. Ona neće moći pronaći ljubav i kad učinite stvari koje možda nisu u redu, to će joj stvarno naštetiti.

Morate shvatiti da ste osoba koju ona voli i treba u vlastitom životu. Ništa ne može promijeniti tu činjenicu i s tom se činjenicom morate suočiti.

Pored toga, ako ste se spremni obvezati na korektnu vezu, tada ćete se njih dvoje morati dogovoriti o svemu. Trebali biste se na odgovarajući način brinuti jedni o drugima, tako da se vaš ljubavnik osjeća brižno i voljeno zbog onoga tko je.

Leave a Reply