Kako možete reći da li vas partner vara? Možete li vjerovati svom partneru kad vam kaže da vas ne varaju? Osjećate li da je vaš odnos završen? Ako želite znati kako reći da li vas partner vara, pročitajte dalje.

Otkrivanje da vas partner vara može biti vrlo pogubno. Ako odmah ne poduzmete mjere, možda ćete samo pričekati da vas uhvate ili želite da ih uhvatite. Međutim, čineći to, nikad nećete znati je li vas partner zapravo varao ili ne.

Da biste saznali da li vas partner vara, važno je da im dajete prave odgovore. Dakle, ako vam partner kaže da vas ne varaju, morate im reći da niste zadovoljni ovim odgovorom.

Problem s izgovaranjem pogrešnih odgovora na pitanja je taj što vaš partner to može shvatiti kao vašu iskrenost i prema njima biste mogli naštetiti njihovim osjećajima. To je razlog zašto morate naučiti kako reći da li vas partner vara kako biste spasili svoju vezu.

Ako se vaš partner ljuti kad im postavljate pitanja o varanju na vas, tada postoji velika vjerojatnost da vas varaju. Zapamtite da bijes ne bi trebao biti jedino što vas ljuti. Ako se vaš partner jako naljuti kad im postavite pitanja o tome jesu li vas varali, to znači da vas varaju.

S druge strane, ako bi vaš partner bio jako sretan kad bi čuo da ih ne varate, onda postoji velika vjerojatnost da vas ne varaju. Vaš bi partner osjećao ljubav prema vama ako bi vas prevarili. Stoga, da biste naučili kako reći da li vaš partner vara prema vama, morate osjećati i ljubav prema svom partneru. Ako vas partner vara, to znači da oni nemaju iste osjećaje ljubavi kao i vi ih. Stoga, trebate im pružiti istu količinu ljubavi kao i vi. Ne biste trebali ništa skrivati ​​od svog partnera kako bi oni razumjeli vašu ljubav prema njima.

Ako ne dobivate prave odgovore od svog partnera, onda je vrijeme da se suočite s njima i pitate ih kako vas varaju. U ovom trenutku imat ćete više dokaza o varalim navikama vašeg partnera kako biste tome mogli stati na kraj.

Leave a Reply