fbpx

Stvari koje treba imati na umu tijekom upoznavanja uživo

Stvari koje treba imati na umu tijekom upoznavanja uživo

SMS upoznavanje odnosno poznanstvo je zabavno iskustvo , bez obzira na dob, postoji onaj drugačiji osjećaj ispunjenosti i čista radost dok upoznajete osobu za koju se čini da vas zanima. To bi mogao biti i način da sami sebe bolje upoznate i da upoznate dio sebe koji još niste..

Kad je netko vani na sastanku, što mora učiniti kako bi taj spoj bio  vrijedan pamćenja? Postoje li stroge smjernice koje se treba pridržavati? Zapravo ih nema, ali mogli bi biti korisni savjeti kako biste što bolje iskoristili svoj ljubavni susret. Ovi su savjeti zaista važni kako biste se mogli dobro ponašati i uživati u ostatku vremena koje imate s tom posebnom osobom koju ste upoznali preko ljubavnih oglasa.

Točnost
Vrijeme je važno u gotovo svakom sastanku ili aktivnosti, najvažnije je u datumu, pogotovo ako je prvi sastanak. Možda je klišej, ali prvi dojmovi su važni jako i morate dobro paziti na dojam svoje dating partnerice. To može značiti nešto negativno ako ne stignete na vrijeme. Možda imate sve izgovore, ali morate pokazati najbolje napore da ne biste zakasnili.

Opuštanje
Opustite se kako susret uživo započinje; popijte piće za oboje ako vidite potrebu za tim. Ali naravno, to mora ići s vrlo lijepim razgovorom jer to je ono što je stvarno važno. Fini početak zasigurno bi nosio pozitivne vibracije tijekom cijelog trenutka.

Budite pažljivi
Ovo ne uključuje uši, trebate promatrati te neizgovorene riječi i znakove druge osobe. Budite emocionalni, to stvarno ima puno značaja. Nemojte se previše smetati s drugim ljudima oko sebe, ma koliko privlačna bila žena za susjednim stolom. Bilo koja osoba voli tu pažnju suprotnog spola. Ostanite usredotočeni.

Iskrenost je i dalje najbolja politika
Svoju partnericu ne morate impresionirati pričanjem svakakvih priča. Iskrenost i iskrenost uvijek bi vas vodili ka prihvaćanju od drugih. S vašim iskrenim načinom na koji se možete otvoriti onoj osobi s kojom ste odlučili izaći, zasigurno bi također poželila topao i iskren tretman. Možete biti dojmljivi bez da ste nepošteni. Kad ste vjerni onome što kažete i osjećate, to odiše.

Izbjegavajte dominiranje razgovora posebno za muškarce
Provjerite je li glasnoća umjerena te razgovarate s osobom na iskren način. Kada to učinite, slušali bi vas ne samo u to vrijeme, nego u još razgovora koji dolaze. Morate se sjetiti da ljudi uglavnom vole kad ih drugi slušaju.

Nema rasprava o bivšim partnerima i seksu
Ovo ide na oba načina, bez obzira na to kako vas druga osoba iskušava, podsjetite se da kada ste na sastanku i razgovarate o takvim stvarima, manje je više.

Budite duhoviti
Ovo je najprivlačnija točka kojom biste se mogli pohvaliti u svom sastanku. Ništa ne može imati jako zabavan, ali zdrav razgovor. Morate razmišljati o činjenici da će susret koji imate ovaj put biti karta za sljedeći datum ili datume. Dakle, dobro, prepustite se tim lakim i šarenim mislima.